Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Πανελλαδική προεκλογική καμπάνια του ΕΕΚ

0 σχόλια

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα θα κατεβάσει ψηφοδέλτια με υποψηφίους, μέλη και φίλους του κόμματος σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας (56 συνολικά).
Με ανοιχτές δημόσιες εκδηλώσεις σε πολλές συνοικίες της Αθήνας και στις μεγάλες πόλεις της χώρας (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Λάρισα, Καρδίτσα Λειβαδιά, Πτολεμαϊδα κλπ.), με παρεμβάσεις σε μαζικούς κοινωνικούς χώρους και συζητήσεις με φίλους και φίλες, οργανώνει το ΕΕΚ την προεκλογική του καμπάνια.
Ήδη οι τοπικές κομματικές οργανώσεις έχουν διαδώσει την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΕΚ (“Μπροστά στην εκλογική μάχη-για μια επαναστατική σοσιαλιστική διέξοδο από την κρίση”) σε χιλιάδες εργαζομένους, ανέργους και συνταξιούχους εργάτες.
Παρακάτω ανακοινώνουμε εκείνες τις συγκεντρώσεις που έχουν ήδη κανονιστεί, ενώ συνεχής θα είναι η ανανέωση του προγράμματος των εκδηλώσεων στην ιστοσελίδα μας.

* Δευτέρα 23/4, 7μμ, Χολαργός, πλατεία Δημαρχείου
* Τρίτη 24/4, 7.30 μμ, Ίλιον, κεντρική πλατεία, ομιλητής Σάββας Μιχαήλ (γ.γ. ΕΕΚ)
* Πέμπτη 26/4, 6.30 μμ, Πάντειο Πανεπιστήμιο, ομιλητής Σάββας Μιχαήλ
* Παρασκευή 27/4, 7μμ, Μαρούσι, σταθμός ΗΣΑΠ
* Παρασκευή 27/4, Λάρισα, ομιλητής Σάββας Μιχαήλ
*Σάββατο 28/4, Πετράλωνα
* Σάββατο 28/4, 7μμ, Θεσσαλονίκη, Πλατεία Ροτόντα, ομιλητής Σάββας Μιχαήλ
* Κυριακή 29/4, Βόλος, ομιλητής Σάββας Μιχαήλ

Καλούμε τους φίλους και τις φίλες του ΕΕΚ να έλθουν σε επικοινωνία μας ( eek@eek.gr) για να οργανώσουμε από κοινού την προεκλογική καμπάνια του κόμματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου