Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

0 σχόλια
Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα κατέρχεται στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου 2014, προτείνοντας ένα διεθνιστικό πρόγραμμα επαναστατικής δράσης, ενάντια στον Ιμπεριαλισμό, στον παρηκμασμένο καπιταλισμό και στην κρίση του, στο αστικό κράτος και στον φασισμό. 
Παλεύουμε για την πολιτική ανεξαρτησία της εργατικής τάξης από κάθε εθνικιστική και άλλη αστική επιρροή. Είμαστε ενάντια στην Ιμπεριαλιστική ΕΕ αλλά κι ενάντια στον «ευρωσκεπτισκισμό», οποιουδήποτε χρώματος. Κατερχόμαστε στις Ευρωεκλογές για να παλέψουμε για εργατικές κυβερνήσεις στην Ευρώπη, στηριγμένες στα όργανα της εργατικής εξουσίας, στην προοπτική της ενοποίησης της Γηραιάς Ηπείρου σε σοσιαλιστικές βάσεις, χτίζοντας τις Ενωμένες Σοσιαλιστικές Πολιτείες της Ευρώπης.
Διαχωρίζουμε ξεκάθαρα την φωνή μας και την συμμετοχή μας, από κάθε ρεφορμιστικό, πατριωτικό ή αστικό ψηφοδέλτιο,  εθνοκεντρικής απόρριψης της Ευρωπαϊκής προοπτικής ή δημοκρατικού «φτιασιδώματος» της Ευρώπης-Φρούριο.
Η ανεξάρτητη παρουσία του ΕΕΚ μέσα στην ταξική πάλη και σε όλους τους αγώνες κι εμπειρίες των εργατών, σημαίνει ταυτόχρονα πως δεν στηριζόμαστε σε χορηγούς, σε χρηματοδότες και σε οικονομικά συμφέροντα, παρά μόνο στην στήριξη των συντρόφων και φίλων του ΕΕΚ, στο υστέρημα των καταπιεσμένων και σε καθένα που αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός επαναστικού, διεθνιστικού ψηφοδελτίου στις Ευρωεκλογές
Γι’ αυτό ζητάμε την στήριξη σου, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα γιγάντια οικονομικά εμπόδια που ορθώνει το κράτος ενάντια στα μικρά κόμματα και στους μη-έχοντες. 
Οποιαδήποτε προσφορά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, είναι για μας πολύτιμη.

Λογ.: Εθνικη τραπεζα ελλαδος 18462102601
      I-ban: GR2101101840000018462102601
Αιτιολογια καταθεσης: Ευρωεκλογες 2014

      Και ταχυδρομικά στην διεύθυνση:
ΕΕΚ(υπόψιν Γ.Αρβανίτη)
Ευρωεκλογες 2014
Καποδιστρίου 38 10431 Αθήνα
       
Η Κ.Ε. του ΕΕΚ

23/4/2014

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου